Diskusní fórum

UPOZORNĚNÍ

Upozorňuji P.T. přispěvatele, že veškeré vulgární příspěvky, či příspěvky, které jsou v rozporu s určením tohoto webu či s platnými zákonnými normami ČR budou vymazány!!!

 
 
Záznamy 1 - 1 z celkem 1
Uživatel Titulek
Pivo a technika
Miloš Svoboda (to není přezdívka :-) )
neregistrovaný
25.07.2010 16:42:42
Nazdar kluci, pokud budete mít zase někdy naspěch a budete vykládat své vybavení na plac, zatímco předcházející učinkující teprve balí, držte se, prosím, úplně prosté a mezi muzikanty známé zásady.. Na zesilovač (proboha !!! ještě ke všemu poměrně vzácný, 40 let starý, anglický, od dávno zaniklého výrobce, měsíc po generálce, lampový, s odvětrávacím otvorem nad elektronkami) nestavte pivo!!! Jestli tam někomu překáželo, tak mi ho příště postavte VEDLE zesilovače (i když už se pravděpodobně na další spol. akci nepotkáme.. pivo zabere plochu cca 7x7 cm).. Může se totiž stát, že do piva někdo drkne a vyleje ho do zesilovače.. Hoši, a vám se to povedlo! Takže dík za zpestření večera, kdy jsem rozebíral a sušil.. ještě doufám, že mne nečeká překvapení při zapnutí.. P.s. schválně jsem se vystříhal vulgárních výrazů, abyste nemuseli příspěvek mazat.. v rozporu se zákonem také není ;-)
Re: Pivo a technika
Nekdo z nas
neregistrovaný
25.07.2010 16:42:42

Nazdar Miloši,

protože je zrovna Martin mimo přístup k internetu, tak se Ti a celé Tvé kapele veřejně omlouvám já. Předpokládám totiž, že se Ti ten hříšník omluvil už na místě a zcela jistě to neprovedl schválně. K tomu spěchu nezbývá než dodat, že cílem nebylo Vás vyhodit z pódia, ale co nejrychleji zprovoznit techniku, aby program nestál.

Přeji Ti tedy, aby se tento malý incident obešel bez následků a hodně úspěchů v dalším muzikantském i osobním životě. Nám se Vaše vystoupení velmi líbilo a doufám, že toto nedorozumnění nepoškodí naše případné další setkání.


Za B-Band basák Honza Bělka

 
 

Hledání

 
 

Aktuality

11.04.2022

malá ochutnávka na youtube více zde

11.04.2022

Moje nové CD IMAGINARIUM je na světě více zde.

01.04.2022

Ano je to tak. Po bezmála dvaceti letech B-BAND končí. Více ve článku zde.

 
 
© 2011 Martin Rychtařík. Všechna práva vyhrazena.