Články a reportáže

  
Strana 1 z 1
Datum: 03.09.2011 | Autor: Martin | Přečt.: 2927x | Kom.: 9 | Rub.: Pro mlsné huby
Pečené telecí s vídeňským knedlíkem.

Potřebujete:   3/4 Kg telecího a přibližně stejné množství uzeného bůčku s kostí, 3 cibule, 3 stroužky českého česneku nebo ekvivalentní množství čínského šmejdu, olej, červené víno, kmín, máslo, 12 hosusek, 1 vejce, 2 žloutky, 1/4 l mléka, 30 g hladké mouky, petrželovou nať, sůl, pepř,1/5 Kg kysaného zelí, 2-3 lžíce cukru.   Nejprve maso: Bůček nakrájejte mezi kostmi na plátky a poté...

Datum: 28.08.2011 | Autor: Martin | Přečt.: 3332x | Kom.: 5 | Rub.: Pro mlsné huby
V článku je galerie ...
File úplně jinak

Potřebujete:   6-7 brambor, 4 kousky rybího file, 2 - 3 rajčata, 5- 6 žampiónů (asi 4 cm velké), 1 lžíce kečupu, stroužek česneku, sůl, pepř, kmín, petrželovou nať, strouhanku, hladkou mouku, olej a tuk na vymazání pekáčku.   Jak na to?: Brambory uvařte ve slupce a oloupejte. Buďte chytřejší než já a uvařte si je předem. Ne každej má ručky azbestovky. Brambory zpracujte na hranolky,...

Strana 1 z 1
 
 

Hledání

 
 

Nejbližší akce

10.08.2018
DALIBORKA DĚČÍN

Opět v této prima Hospůdce od 19:00 hod.

11.08.2018
RESTAURACE POD VYHLÍDKOU - STŘEKOV

Opět na terase od 16:00 hod.

17.08.2018
MC KOLOSEUM KRUPKA

Opět pod širým nebem od 18:00 hod.

 
 
© 2011 Martin Rychtařík. Všechna práva vyhrazena.