Diskusní fórum

UPOZORNĚNÍ

Upozorňuji P.T. přispěvatele, že veškeré vulgární příspěvky, či příspěvky, které jsou v rozporu s určením tohoto webu či s platnými zákonnými normami ČR budou vymazány!!!

 
 
Záznamy 1 - 1 z celkem 1
Uživatel Titulek
Pivo a technika II
Miloš Svoboda
neregistrovaný
26.07.2010 08:09:13
Ahoj Honzo, omluvu (tuto první :-) ) příjímám a nenecháme tedy, ten naštěstí drobný a bez následků, zdá se, incident komplikovat naše vztahy.. Je takové pravidlo, nestavět pivo na zesilovač, takže se obvykle vše končí kytaristovým napomenutím a odstraněním piva, tady se, bohužel, ještě podařilo dílo dokonat, během tří minut, co jsem byl pro auto stranou náměstí :-) Ale jak říkám, včera jsem provedl předběžnou zkoušku a zdá se, že bez následků.. Jinak i vám přeji hodně úspěchů, v osobním i muzikantském životě a jsem rád, že se vám náš výstup líbil, ahoj Miloš.
Re: Pivo a technika II
Nekdo z nas
neregistrovaný
26.07.2010 08:09:13

Ahoj Miloši,

Jeden se vrátí z dovolené a hle co tady nečte. :-)

Vidím, že Honza to tady zastoupil za mě a omluvil se. Já k tomu dodávám také své sorry. Jen bych rád podotknul, že pokud bych měl 40 let starý zesilovač do kterého jsem zamilovaný, rozhodně bych ho nenechal stát uprostřed pódia a hleděl bych ho co nejrychleji ztopit někam do bezpečí. Náš spěch byl opravdu zapříčiněn tím, že jsme si nemohli dovolit hodinovou pauzu v programu. navíc mi ani nepřipadalo, že by vaše balící rychlost byla nějak závratná. Kupodivu bubeník byl z vás nejrychlejší. :-) No nic, ještě jednou se omouvám a pokud to dobře dopadlo, tak jedině dobře.

BTW: Ale šlape vám to, to tedy jako jo.

 
 

Hledání

 
 

Aktuality

11.04.2022

malá ochutnávka na youtube více zde

11.04.2022

Moje nové CD IMAGINARIUM je na světě více zde.

01.04.2022

Ano je to tak. Po bezmála dvaceti letech B-BAND končí. Více ve článku zde.

 
 
© 2011 Martin Rychtařík. Všechna práva vyhrazena.