Diskusní fórum

UPOZORNĚNÍ

Upozorňuji P.T. přispěvatele, že veškeré vulgární příspěvky, či příspěvky, které jsou v rozporu s určením tohoto webu či s platnými zákonnými normami ČR budou vymazány!!!

 
 
Záznamy 1 - 1 z celkem 1
Uživatel Titulek
vzkaz
Halešák
neregistrovaný
21.02.2007 18:42:10
Ahojky Martine.Takže velký změny?Moc rád bych věděl co se stalo,ale je to tvá věc a já to respektuji.Co se týče muziky,tak nevím co a kde ted hraješ,ale vždy jsi byl výbornej muzikant s vyjímečným citem pro muziku(dobrou muziku),takže se o tvou hudební budouctnost vůbec nebojím.Já jsem na chvilku z toho kolotoče vypadl.ale zas se pomalu do toho dostávám,ale ten přehled ještě nemám.Takže se omlouvám,že nic nevím.Rád si tě kdykoliv poslechnu a klidně si i s tebou brnknu.Tak hodně úspěchů ve všem.P.
Re: vzkaz
Nekdo z nas
neregistrovaný
21.02.2007 18:42:10
No ...dost podstatný změny. Možná až se potkáme u půlitru tak můžeme dát řeč. Pokud se ptáš co dělám, tak právě jen to co je k dočtení na těchto stránkách. Takže muziku píšu dál a doma jí natáčím. Kapelu ani návrat na pódium neplánuji, alespoň zatím. Jinak jezdím hrát tancovačky a Pepou jako B-Band a jinak pohoda, klídek. Hlavně mi moc nelichoť, ať nezpychnu. :-)
 
 

Hledání

 
 

Aktuality

11.04.2022

malá ochutnávka na youtube více zde

11.04.2022

Moje nové CD IMAGINARIUM je na světě více zde.

01.04.2022

Ano je to tak. Po bezmála dvaceti letech B-BAND končí. Více ve článku zde.

 
 
© 2011 Martin Rychtařík. Všechna práva vyhrazena.