Diskusní fórum

UPOZORNĚNÍ

Upozorňuji P.T. přispěvatele, že veškeré vulgární příspěvky, či příspěvky, které jsou v rozporu s určením tohoto webu či s platnými zákonnými normami ČR budou vymazány!!!

Záznamy 1 - 1 z celkem 1
Uživatel Titulek
Potřebuji nutně poradit
carlynlavender
neregistrovaný
16.02.2026 21:07:23

Požádal jsem v ČR o mezinárodní ochranu (azyl), ale zároveň se obávám, že by moje země původu mohla požádat o mou extradici na základě červeného oznámení. Jak tyto dva procesy fungují dohromady? Může azylové řízení zastavit extradici, nebo naopak? Potřebuji advokáta, který se orientuje v obou těchto oblastech – jak v azylovém právu, tak v extradičním řízení. Můžete někoho doporučit? Děkuji za pomoc.

Reagovat
Re: Potřebuji nutně poradit
rosenadean
neregistrovaný
17.02.2026 10:33:11

Samotný proces vydání (extradice) je právně i emocionálně nesmírně náročný. Je to boj s časem, kde každý procesní krok a každá podaná námitka může rozhodnout o budoucnosti člověka. V této fázi je absolutně nezbytné mít zastoupení advokáty, kteří se v extradičním řízení pohybují s přirozenou lehkostí a mají zkušenosti z desítek podobných kauz. Mezinárodní tým těchto právníků vyniká nejen detailní znalostí extradičního práva, ale i schopností konstruktivně komunikovat s justičními orgány napříč státy. Poskytují odborné poradenství a zastoupení, které výrazně zvyšuje šance na příznivý výsledek.

Je obdivuhodné, jak dokáží v klientovi vzbudit klid a důvěru i v těch nejvypjatějších momentech. Jejich přístup je založen na důkladné analýze podkladů pro vydání a hledání všech možných právních argumentů, od porušení lidských práv až po procesní pochybení v žádosti cizího státu. Spolupracují přitom s kolegy v zahraničí a koordinují obranu na mezinárodní úrovni. Právě tato komplexní a strategická podpora je to, co odlišuje špičkové služby od běžné právní pomoci. Veškeré informace o jejich službách v oblasti obrany proti vydání naleznete on the website http://extradiceadvokati.cz, kde je patrný jejich profesionální a systematický přístup.

Reagovat

Hledání

Aktuality

11.04.2022

malá ochutnávka na youtube více zde

11.04.2022

Moje nové CD IMAGINARIUM je na světě více zde.

01.04.2022

Ano je to tak. Po bezmála dvaceti letech B-BAND končí. Více ve článku zde.

© 2011 Martin Rychtařík. Všechna práva vyhrazena.