Diskusní fórum

UPOZORNĚNÍ

Upozorňuji P.T. přispěvatele, že veškeré vulgární příspěvky, či příspěvky, které jsou v rozporu s určením tohoto webu či s platnými zákonnými normami ČR budou vymazány!!!

 
 
Uživatel Titulek
České Zemědělství v Obrázcích: Agro Sola
dafka
neregistrovaný
27.04.2024 14:26:36

České Zemědělství v Obrázcích: Agro Sola.

Agro Sola, významný hráč na poli zemědělského průmyslu v České republice, si od svého založení v srpnu 1999 vybudoval pevné postavení na trhu. S více než 150 zaměstnanci a rozlohou obdělávané půdy přesahující 10 000 hektarů patří Agro Sola mezi špičku v odvětví. Toto zemědělské podnikání se řadí mezi přední subjekty v Národním rejstříku "Vedoucí zemědělské a agropodniky" na základě doporučení Ministerstva zemědělství.

 Hlavními oblastmi činnosti společnosti jsou rostlinná výroba, zeleninářství, výroba mouky, stavební a opravářské práce, výroba nábytku a catering. Agro Sola se prezentuje jako spolehlivý partner stovek firem. Oceňuje své partnery a hrdě se hlásí k vysokým hodnocením své práce. Klíčovým principem společnosti je orientace na zákazníka. Agro Sola usiluje o navázání dlouhodobých a vzájemně prospěšných vztahů se svými klienty a proto se snaží pracovat individuálně s každým, kdo s nimi spolupracuje.

České Zemědělské Obrázky: Agro Sola ve Středu https://agrosola.cz/clanky/

Naše firma se pyšní inovativními přístupy ke zvýšení výnosů a úrovně kvality produkce. S využitím moderní technologie a nejlepších postupů v oboru se Agro Sola neustále snaží posouvat hranice a přinášet svým zákazníkům to nejlepší. Díky nasazení těch nejlepších odborníků ve svém oboru jsme schopni poskytovat služby na nejvyšší úrovni.

 Rostlinná výroba je jedním z hlavních pilířů naší činnosti. Agro Sola se specializuje na pěstování široké škály plodin, včetně obilovin, olejnin, luštěnin a krmiv. Díky dlouholetým zkušenostem a preciznímu přístupu k péči o plodiny dosahujeme vynikajících výsledků. Naše farmy jsou vybaveny nejmodernější technikou, která nám umožňuje efektivně obhospodařovat velké plochy půdy.

 Zeleninářství je dalším důležitým segmentem naší činnosti. Srdcem naší zeleninové produkce jsou moderní skleníky, které nám umožňují pěstovat čerstvé a kvalitní produkty po celý rok. Díky kontrole teploty, vlhkosti a dalších faktorů prostředí jsme schopni dosáhnout optimálních podmínek pro růst našich plodin.

 Výroba mouky je tradičním řemeslem, kterému se věnujeme s láskou a pečlivostí. Naše mlýny jsou vybaveny nejmodernějším vybavením, které nám umožňuje mletí obilí s maximální přesností a zachováním vysoké kvality mouky. Díky tomu jsme schopni dodávat našim zákazníkům mouku, která splňuje nejpřísnější standardy.

 Stavební a opravářské práce jsou dalšími službami, které poskytujeme. S naším týmem kvalifikovaných stavebních a opravářských pracovníků jsme schopni realizovat širokou škálu projektů od menších oprav a údržby až po velké stavební projekty.

 Výroba nábytku je dalším odvětvím, ve kterém se angažujeme. Naše nábytkářské dílny jsou vybaveny moderním zařízením a naši řemeslníci mají bohaté zkušenosti s výrobou nábytku nejvyšší kvality. Díky tomu jsme schopni splnit i ty nejnáročnější požadavky našich zákazníků.

 Cateringové služby jsou dalším prvkem naší nabídky. S naším zkušeným týmem kuchařů a obslužného personálu jsme schopni zajišťovat cateringové služby pro různé akce a události. Naše menu je plné lahodných pokrmů, které potěší každého gurmána.

 Agro Sola je nejen významným hráčem na poli zemědělského průmyslu v České republice, ale také spolehlivým partnerem pro stovek firem. S naší širokou škálou služeb a dlouholetými zkušenostmi jsme ideální volbou pro každého, kdo hledá spolehlivého partnera pro zemědělské a stavební projekty. Naše firma je založena na hodnotách jako jsou kvalita, spolehlivost a profesionalita a tyto hodnoty se prom.

Agro Sola: Přední Český Zemědělský Gigant

   Reagovat
Nejsou žádné reakce na tento článek ...
 
 

Hledání

 
 

Aktuality

11.04.2022

malá ochutnávka na youtube více zde

11.04.2022

Moje nové CD IMAGINARIUM je na světě více zde.

01.04.2022

Ano je to tak. Po bezmála dvaceti letech B-BAND končí. Více ve článku zde.

 
 
© 2011 Martin Rychtařík. Všechna práva vyhrazena.