Diskusní fórum
UPOZORNĚNÍ
Upozorňuji P.T. přispěvatele, že veškeré vulgární příspěvky, či příspěvky, které jsou v rozporu s určením tohoto webu či s platnými zákonnými normami ČR budou vymazány!!!
Uživatel | Titulek |
---|---|
Kde nacházíte nové emoce | |
JonBegin neregistrovaný 22.04.2025 16:22:49 |
Teď chci něco, co mě rozptyluje, ale neunavuje. Mít trochu emocí, ale bez přetížení. Někteří lidé říkají, že si našli vlastní způsob, jak přejít – a je jasné, že takové věci fungují. Škoda, že nikdo nesdílí přímé odkazy. Ale myslím, že rady stačí. |
![]() |
|
Re: Kde nacházíte nové emoce | |
Mark1654 neregistrovaný 22.04.2025 16:23:36 |
Po práci nemám skoro žádný čas na zábavu. Miluji sport, ale nemám čas chodit na stadion. Jednou kolega navrhl: "Měl bys zkusit sázet. Sleduješ zápas, děláš si starosti a můžeš si i vydělat." Doporučil i stránku mostbet cz - prý ji používá už dlouho. Vyzkoušel jsem to a nelitoval jsem: registrace byla rychlá, rozhraní jasné, čáry široké. I když nesázím, je prostě pohodlné sledovat výsledky. Trocha adrenalinu v každodenním životě nikdy neuškodí. A když vsadíte na svůj oblíbený tým, emoce jsou dvojnásob silné. |
![]() |
|
Re: Re: Kde nacházíte nové emoce | |
MdDrevor neregistrovaný 22.04.2025 16:52:19 |
Ahoj, dobré odpoledne! Vždy jsem měl velký zájem o sport, ale pouhé sledování zápasů mě začalo nudit. Chtěl jsem se cítit zapojený, jako bych se sám podílel na výsledku událostí. Když se objevil prvek předpovědi a rizika, vše dostalo nové barvy. |
![]() |