Diskusní fórum
UPOZORNĚNÍ
Upozorňuji P.T. přispěvatele, že veškeré vulgární příspěvky, či příspěvky, které jsou v rozporu s určením tohoto webu či s platnými zákonnými normami ČR budou vymazány!!!
Uživatel | Titulek |
---|---|
Většina mi přijde spíš jako past na peníze. | |
linnchinnn neregistrovaný 26.06.2025 18:13:25 |
Má cenu zkoušet ty jednoduché online hry, co teď všude propagují? Většina mi přijde spíš jako past na peníze. |
![]() |
|
Re: Většina mi přijde spíš jako past na peníze. | |
darthvaderr1499 neregistrovaný 26.06.2025 18:13:41 |
Ahoj, měl jsem taky pochybnosti, ale pak jsem zkusil plinko a úplně mě to chytlo. Je to fakt primitivní, ale zábavné – jen sleduješ, kam padne kulička, a přitom se bavíš. Navíc mě potěšilo, že pro hráče z České republiky tam mají speciální odměny, což z toho dělá ještě o kousek lepší zážitek. Ideální na chvíle, kdy chceš vypnout, ale nechceš řešit složitá pravidla nebo registrace. |
![]() |
|
Re: Většina mi přijde spíš jako past na peníze. | |
darthvaderr1499 neregistrovaný 26.06.2025 18:13:43 |
Ahoj, měl jsem taky pochybnosti, ale pak jsem zkusil plinko a úplně mě to chytlo. Je to fakt primitivní, ale zábavné – jen sleduješ, kam padne kulička, a přitom se bavíš. Navíc mě potěšilo, že pro hráče z České republiky tam mají speciální odměny, což z toho dělá ještě o kousek lepší zážitek. Ideální na chvíle, kdy chceš vypnout, ale nechceš řešit složitá pravidla nebo registrace. |
![]() |