Diskusní fórum

UPOZORNĚNÍ

Upozorňuji P.T. přispěvatele, že veškeré vulgární příspěvky, či příspěvky, které jsou v rozporu s určením tohoto webu či s platnými zákonnými normami ČR budou vymazány!!!

Záznamy 1 - 3 z celkem 3
Uživatel Titulek
Pizza pece
Dasik22
neregistrovaný
02.10.2025 12:21:24

Hledáte spolehlivé zařízení na pizza pece? Podívejte se na Gastromania.cz, kde najdete profesionální pec na pizzu, která se perfektně hodí do každé komerční kuchyně. Nabídka zahrnuje modely v různých velikostech a funkcích – ideální pro malé provozovny i velké restaurace. Objednejte si online a zajistěte si zařízení, které zlepší kvalitu vašeho pečiva.

Reagovat
Re: Pizza pece
Kerniol
neregistrovaný
26.10.2025 07:33:04

Když jsem byl na Erasmu v Německu, kamarádi mluvili o tradingu s AI, a já jsem se rozhodl zkusit to doma. Hledal jsem platformu s podporou krypta. Přišel jsem na https://crownix-fin.com/, kde je vše v češtině. Na CrownixFin Umělá inteligence nabízejí startovací balíček s 20 eury zdarma, realtime predikce volatility, slevu na noční swapy, komunitní chat s tradery a demo účet na 30 dní; ideální pro Slovensko, kde můžete obchodovat z Košic s podporou slovenských bank, dostávat upozornění v místním čase a vybírat na účty v Tatra banke bez poplatků. Teď obchoduju i na cestách.

Reagovat
Re: Re: Pizza pece
Korsakov Ilariy
neregistrovaný
07.11.2025 00:39:15
Minulý týden mi kamarád napsal, že prý zkusil něco zajímavého a že se mu podařilo párkrát vyhrát. Poslal mi odkaz na rolldoradoa já, i když nejsem žádný vášnivý hráč, jsem si řekl, že se podívám. Upřímně, nečekal jsem, že mě to chytne – ale ta kombinace barev, jednoduché ovládání a hlavně to napětí, když se symboly točí, mě dostala. Zkusil jsem pár otoček, pak další… a najednou jsem měl slušnou výhru. Nešlo ani tak o peníze, spíš o ten adrenalin a radost, že se něco podařilo. Od té doby si občas večer pustím pár kol, jen tak pro zábavu, u piva nebo při hudbě. A musím říct – je to lepší odreagování než Netflix.
   Reagovat
Re: Re: Re: Pizza pece
6777
neregistrovaný
07.11.2025 15:45:11

Ahoj všichni! Chtěl bych se podělit o svou zkušenost s spino gambino protože mě fakt překvapilo, jak mě to dokázalo vtáhnout. Našel jsem to úplnou náhodou, když jsem čekal na vlak a neměl co dělat. Řekl jsem si, že si zahraju jen pár minut – a strávil jsem tam půl hodiny. Ta jednoduchost a plynulost hry je přesně to, co potřebuju, když mám hlavu plnou práce. Teď už je to moje malá rutina při ranní kávě.

Reagovat

Hledání

Aktuality

11.04.2022

malá ochutnávka na youtube více zde

11.04.2022

Moje nové CD IMAGINARIUM je na světě více zde.

01.04.2022

Ano je to tak. Po bezmála dvaceti letech B-BAND končí. Více ve článku zde.

© 2011 Martin Rychtařík. Všechna práva vyhrazena.