Diskusní fórum
UPOZORNĚNÍ
Upozorňuji P.T. přispěvatele, že veškeré vulgární příspěvky, či příspěvky, které jsou v rozporu s určením tohoto webu či s platnými zákonnými normami ČR budou vymazány!!!
Záznamy 1 - 1 z celkem 1
| Uživatel | Titulek |
|---|---|
| Pizza pece | |
|
Dasik22 neregistrovaný 02.10.2025 12:21:24 |
Hledáte spolehlivé zařízení na pizza pece? Podívejte se na Gastromania.cz, kde najdete profesionální pec na pizzu, která se perfektně hodí do každé komerční kuchyně. Nabídka zahrnuje modely v různých velikostech a funkcích – ideální pro malé provozovny i velké restaurace. Objednejte si online a zajistěte si zařízení, které zlepší kvalitu vašeho pečiva. |
|
|
|
| Re: Pizza pece | |
|
Kerniol neregistrovaný 26.10.2025 07:33:04 |
Když jsem byl na Erasmu v Německu, kamarádi mluvili o tradingu s AI, a já jsem se rozhodl zkusit to doma. Hledal jsem platformu s podporou krypta. Přišel jsem na https://crownix-fin.com/, kde je vše v češtině. Na CrownixFin Umělá inteligence nabízejí startovací balíček s 20 eury zdarma, realtime predikce volatility, slevu na noční swapy, komunitní chat s tradery a demo účet na 30 dní; ideální pro Slovensko, kde můžete obchodovat z Košic s podporou slovenských bank, dostávat upozornění v místním čase a vybírat na účty v Tatra banke bez poplatků. Teď obchoduju i na cestách. |
|
|
|