Diskusní fórum

UPOZORNĚNÍ

Upozorňuji P.T. přispěvatele, že veškeré vulgární příspěvky, či příspěvky, které jsou v rozporu s určením tohoto webu či s platnými zákonnými normami ČR budou vymazány!!!

Záznamy 1 - 1 z celkem 1
Uživatel Titulek
Jak ušetřit a být ekologičtější
Shimdor
neregistrovaný
01.10.2025 13:07:38

Rád bych pořídil firemní oblečení, ale zároveň řeším rozpočet a ekologickou stránku věci. Nechci nakupovat hromadu nových věcí, pokud se dá využít to, co už máme. Viděl jsem, že některé firmy nabízejí renovace starších kusů oblečení. Máte s tím někdo zkušenost? Je to praktické, nebo se kvalita moc nevyrovná novému oblečení?

Reagovat
Re: Jak ušetřit a být ekologičtější
Carl
neregistrovaný
01.10.2025 14:59:44

My jsme tohle řešili u pracovníků skladu, kde už měli starší mikiny a bundy s opotřebovaným potiskem. Nechtěli jsme je vyhodit, protože jinak byly pořád v dobrém stavu. Nakonec jsme zkusili renovaci u Code Life https://code-life.eu/a vyplatilo se to. Používají moderní DTF potisk i výšivku, takže staré kusy dostaly úplně nový vzhled a navíc to vyšlo výrazně levněji než objednat všechno nové. Oceňuju i jejich přístup k udržitelnosti – snaží se minimalizovat odpad a používají odolné materiály, které vydrží delší dobu. V praxi to znamená nejen úsporu peněz, ale i menší ekologickou zátěž. Pokud řešíš podobný problém, renovace je podle mě ideální kompromis, který funguje i pro větší firmy.

Reagovat

Hledání

Aktuality

11.04.2022

malá ochutnávka na youtube více zde

11.04.2022

Moje nové CD IMAGINARIUM je na světě více zde.

01.04.2022

Ano je to tak. Po bezmála dvaceti letech B-BAND končí. Více ve článku zde.

© 2011 Martin Rychtařík. Všechna práva vyhrazena.